Solucions

Treball temporal

És la solució perfecta per gestionar les teves necessitats de treball temporal amb flexibilitat. Volem potenciar la teva productivitat oferint-te solucions de forma ràpida i eficaç.

Perquè no hagis de preocupar-te de res, ens encarreguem de tot: reclutem, seleccionem, contractem i posem a la teva disposició el candidat adequat en el moment precís.

Externalització

És la solució que permet que et centris en el nucli del teu negoci mitjançant l’externalització de serveis auxiliars.

Oferim solucions a mida en funció de l’activitat i les característiques del servei, tot avaluant els recursos interns i externs necessaris i adoptant els mecanismes de comunicació més eficaços. Ens involucrem i comprometem: som un soci, no un proveïdor més. Posem tot el nostre coneixement i experiència al servei del projecte. Disposaràs sempre de personal qualificat i en formació permanent.

Selecció

La solució per trobar el candidat adequat tant per al lloc de treball disponible com per a la teva empresa. Adaptem l’avaluació de les competències, aptituds i motivacions del candidat a les necessitats de la teva empresa.

En els nostres processos de selecció combinen el talent dels nostres consultors experts en la selecció de personal amb els mitjans de reclutament més innovadors del mercat, i t’acompanyem a tu i als candidats durant tot el procés.

Formació

La solució per potenciar el talent dels teus professionals i de la teva empresa.

Sabem que no hi ha dues empreses iguals ni dos professionals iguals. Així doncs, oferim solucions de formació a la mida dels nostres clients per desenvolupar al màxim les competències, habilitats i capacitats dels seus equips i, per tant, de l’empresa, implicant i mobilitzant totes les parts. A més, disposem d’una cartera de formació en línia amb més de 500 cursos tant sectorials com generals.

Centre Especial de Treball

El nostre Centre Especial de Treball Selectiva neix l’any 2005 amb una finalitat eminentment social: la integració sociolaboral de persones amb diferents capacitats, tot proporcionant i potenciant la seva incorporació al mercat laboral i garantint els seus drets, autonomia personal i estabilitat econòmica.

Especialitat en l’externalització de serveis a empreses, desenvolupa projectes a mida en funció de l’activitat, les característiques del servei i els recursos necessaris, i presta una atenció especial a la formació del seu personal, destinada a la prestació de serveis a empreses normalitzades, assolint així una inserció total del mateix en el mercat laboral.